Prezentacija natječaja Naš doprinos zajednici

25.04.17. Novosti Središnja knjižnica

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva raspisala je natječaj za građanske akcije Naš doprinos zajednici za financiranje aktivnosti udruga, zaklada i ustanova sa sjedištem u Istarskoj, Primorsko-goranskoj, Karlovačkoj, Sisačko-moslavačkoj i Krapinsko-zagorskoj županiji.

U tih pet županija Zaklada će održati predstavljanje natječaja kako bi približili uvjete potencijalnim prijaviteljima. Za sve zainteresirane organizacije s područja Istarske županije prezentacija natječaja održat će se u srijedu 3. svibnja. 2017. u 14.30 sati u dvorani Središnje knjižnice.

U želji da Vam predstavimo propozicije natječaja, olakšamo prijavu na isti te omogućimo postavljanje pitanja na eventualne nedoumice te objasnimo pisanje projektnih prijedloga, pozivamo sve udruge, zaklade i ustanove da njihovi predstavnici prisustvuju prezentaciji.

Molimo zainteresirane da najkasnije do utorka, 2. svibnja 2017., potvrde svoje sudjelovanje na adresu e-pošte zaklada@civilnodrustvo-istra.hr s naznakom Prezentacija Pula. Također molimo da ovaj Poziv proslijedite svima kojima smatrate da bi bio od značaja.