Ženska večer uz dobru knjigu: Boljim odnosom prema sebi do dobrih životnih promjena

23.11.16. Događanja Središnja knjižnica

Na Ženskoj večeri uz dobru knjigu koja je održana 23. studenoga 2016. u 18 sati u Središnjuoj knjižnici zainteresirani su doznali kako boljim odnosom prema sebi promijeniti život nabolje. Gošća večeri bila je Elvis Berkarić, koja je ispričala svoj put do promjene.

Želimo li promijeniti nešto, imati bolje odnose sa svojim bližnjima, sa svojom okolinom, živjeti s manje stresa, imati više energije, više hrabrosti, imati čisti um i srce - trebamo krenuti od sebe.

Razmišljate li koliko i kako utječete sami na sebe? Što sve činite i što sve možete učiniti da postignete svoj sklad?

Kao posljedica nesklada, straha i ljutnje javljaju nam se razne bolesti. Upravo je Elvis Berkarić prošla takvo iskustvo.

Elvis je osoba koju je teška i zastrašujuća dijagnoza natjerala da promijeni život, kada joj je 2007. godine otkriven karcinom u metastatskoj fazi. Kako bi preživjela počinje raditi na sebi, počinje mijenjati svoje životne navike, kreće od prehrane.

Danas, devet godina kasnije, educira zdrave osobe, motivira i pomaže bolesnima kako se s promjenom načina razmišljanja, prehrane i stvaranja zdravih životnih navika, mogu izliječiti.