Predstavljanje knjige "A bordo di un guscio di noce - Ploveći u orahovoj ljusci" Corrada Premude

14.09.17. Događanja Središnja knjižnica

Knjiga A bordo di un guscio di noce - Ploveći u orahovoj ljusci (Gradska knjižnica Pazin, 2017.) tršćanskog autora Corrada Premude bit će predstavljena u četvrtak, 14. rujna u 11 sati u dvorani Središnje knjižnice.

Uz autora, na predstavljanju će sudjelovati i Irina Kivela, ilustratorica knjige. Susret je organiziran u suradnji s Gradskom knjižnicom Pazin.

Corrado Premuda pisac je i novinar, autor kazališnih tekstova i umjetničkih kataloga. Napisao je nekoliko knjiga za djecu (Felici e contente - Sretne i zadovoljne, 2013.; Un pittore di nome Leonor - Slikar Leonor, 2015.), a njegova prva knjiga za odrasle Prematurita' objavljena je u Hrvatskoj pod naslovom Sazrijevanje u prijevodu Anđele Galić (Antibarbarus, 2010.)

Irena Kivela je do sada ilustrirala Bajku o potonulim zvonima Daniela Načinovića, zbirku poezije Ti još pričaš o nogometu Jane Prević Finderle te knjigu za djecu Blavi val Nevenke Erman. Sudjelovala je na brojnim skupnim i samostalnim izložbama, međunarodnim projektima i performansima. Članica je Društva likovnih stvaratelja Pazin od 1996. te međunarodne umjetničke zajednice International Union of Mail Artist.