Josipa Pavičić Bernardini u Knjižnici Vodnjan predstavila knjigu "Šest milimetara"

05.05.18. Događanja Knjižnica Vodnjan

Novinarka i voditeljica autogenog treninga Josipa Pavičić Berardini 5. svibnja 2018. u Knjižnici Vodnjan predstavila je svoju autobiografsku knjigu Šest milimetara: ispovijest o boli i pobjedi u kojoj govori o svojoj pobjedi nad karcinomom. Predstavljanje knjige održano je pod pokroviteljstvom Grada Vodnjana, a ovim susretom autorica je završila svoju drugu turneju po istarskim knjižnicama.

Nakon dijagnoze karcinoma dojke u 35. godini autorica si je postavila brojna pitanja - što s liječenjem, što s najbližima, kako pomoći svojoj djeci… Iskustvo sakupljeno u knjizi Šest milimetara iskrena je priča o teškim izborima koji se pred nama nalaze u trenutku kad se život izvrće naglavačke, te ono što danas možda uzimamo zdravo za gotovo sutra ne vrijedi više od sna.

Publici poznata prvenstveno kroz svoju dugu karijeru u tiskanim i televizijskim medijima, Josipa Pavičić Berardini autorica je dosad objavljenih romana Lopov moje mladosti, Sara Santini i GL’amour. Danas je voditeljica autogenog treninga te se bavi pisanjem, humanitarnim radom i pružanjem psihološke podrške. Ponosna je majka dva sina.