Predavanje i radionica Udruga vs firma / ABC za udruge / Od ideje do udruge

25.11.19. Događanja Središnja knjižnica

Predavanje i radionica Udruga vs firma / ABC za udruge / Od ideje do udruge, dio Info dana za udruge u Istri u organizaciji Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva Istra, održano je u Središnjoj knjižnici 25. studenog 2019.

Različiti izvori financiranja za udruge uvijek su važna tema jer na taj način udruge mogu biti neovisne i omogućiti si kontinuirano funkcioniranje. Ovoga puta, uz uvodno predavanje i pregled mogućih izvora financiranja upraviteljice Zaklade Helge Možé naglasak će biti na crowdfundingu, stoga je organizirana interaktivna radionica koju će održati Damir Šoh, Branimir Radaković i Dunja Hafner iz kreativne agencije Brodoto, specijalizirane za promociju društveno korisnih projekata i crowdfunding.

Info dani za udruge u Istri namijenjeni su organizacijama civilnoga društva, predsjednicima, tajnicima i članovima udruga ali i pojedincima koji razmišljaju i žele pokrenuti neke društvene programe, imaju ideju i želju raditi društveno učinkovite projekte koji će doprinijeti boljem i kvalitetnijem životu u lokalnim zajednicama. Ali i svima koji surađuju sa udrugama: ustanovama, institucijama, jedinicama lokalne i regionalne samouprave, studentima i svima ostalima zainteresiranima.

Više informacija i obrazac za prijave možete pronaći ovdje.