Izložba Junior plus 2014 u Središnjoj knjižnici

02.10.14. Događanja Središnja knjižnica

Završna izložba radova nastalih u ovogodišnjim radionicama projekta Junior plus 2014 udruge Art studio svečano je otvorena 2. listopada 2014. u Čitaonici dnevnog tiska Središnje knjižnice.

Izloženi su radovi nastali na ovogodišnjem ciklusu radionica koje okupljaju roditelje i djecu iz Pule i okolnih mjesta i gradova. Projekt se provodi već četiri godine, a kroz dobro osmišljene aktivnosti polaznike provodi Igor Fabris. Životinje su kao tema bile protkane u sve ovogodišnje susrete, što je rezultiralo brojnim radovima od kaširanog papira, gline i žice, oslikanima na platnu i staklu... Radionice Junior plus podupire Obiteljski centar koji djeluje u sastavu Centra za socijalnu skrb Pula-Pola.

Udruga za poticanje stvaralaštva Art studio tijekom cijele godine organizira i održava keramičke i razne druge kreativne radionice za najmlađe – djecu predškolskog i školskog uzrasta, za osobe s posebnim potrebama, zatim individualne i grupne radionice za odrasle te za osobe treće životne dobi. Ovom izložbom nastavlja se višegodišnja suradnja naše Knjižnice i Art studija.