Predavanje Uspješan i uvjerljiv javni nastup

07.04.15. Događanja

Predavanje/radionicu Uspješan i uvjerljiv javni nastup održala je 7. travnja 2015. od 13 do 15 sati u Središnjoj knjižnici Ana Šimunović, komunikacijska savjetnica, certificirana CIPR&HUOJ stručnjakinja za odnose s javnošću.

Sudjelovanje na predavanju/radionici se nije plaćalo, a organizirala ga je Hrvatska udruga za odnose s javnošću, Primorsko-istarska podružnica.

Uspješan i uvjerljiv javni nastup prva je iz ciklusa edukativnih radionica iz raznih područja odnosa s javnošću koje će se održavati jednom mjesečno u Središnjoj knjižnici (izuzev srpnja i kolovoza), a čiji je pokrovitelj Grad Pula.

Cilj ovih predavanja/radionica jest svima koji rade u odnosima s javnošću i srodnim poslovima približiti struku te im omogućiti nova znanja i vještine jer je današnje moderno poslovanje gotovo nemoguće zamisliti bez odnosa s javnošću i stručnog komuniciranja.

U planu je da se do kraja godine otvori samostalna podružnica HUOJ-a u Puli, a zainteresirani se mogu javiti na e-mail dunjapavesic@gmail.com.