Izložba Svjetlosti duginih boja

13.04.15. Događanja Središnja knjižnica

Svjetlosti duginih boja naziv je izložbe dječjih radova koja je otvorena u Središnjoj knjižnici 13. travnja 2015.

Otvorenje ove interaktivne izložbe svojim su nastupima oplemenila djeca iz DV-a Dado Štinjan koja su u sklopu projekta istraživala svjetlost svijeće za vrijeme Božića te djeca DV-a Radost 2 koja su osmislila predstavu sjena.

Izložbom su predstavljeni radovi i zabilježeni procesi istraživanja svjetlosti deset odgojnih skupina koje su pripremile odgojiteljice Mirjana Gulja i Marija Ćus, Lorena Opašić i Ivana Ivetac, Sandra Vlahov, Patricia Putinja i Iva Fornažar, Kristina Čule i Vesna Opašić, Kristina Sučić i Jadranka Kastrati, Mirna Kurelović i Marijana Mofardin, Suzana Parencan Munda i Vesna Benazić, Jasna Beaković i Nives Jurman te Mirjana Kalčić.

Izložbu Svjetlosti duginih boja organizirali su Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Odjel za odgojne i obrazovne znanosti i Gradska knjižnica i čitaonica Pula u suradnji s Dječjim vrtićem "Olga Ban" Pazin, Dječjim vrtićem Radost Poreč i Dječjim vrtićem Dado Štinjan.

Radovi, koji su postavljeni u Čitaonici dnevnog tiska, na Dječjem odjelu i u Multimedijalnoj dvorani, mogu se pogledati do 17. travnja 2015. u radno vrijeme Središnje knjižnice.