Vidljivost i promocija EU projekata organizacija civilnog društva

14.05.15. Događanja Središnja knjižnica

Predavanje za udruge, u suradnji s medijima, o planiranju, vidljivosti i promociji projekata koji su financirani sredstvima Europske unije održano je u Središnjoj knjižnici 14. svibnja 2015. 

Vidljivost EU-projekata koje provode udruge vrlo je važna tema jer svi projekti financirani na taj način moraju biti adekvatno promovirani u široj zajednici. Ovo predavanje bilo je prilika da se članovima udruga objasni kako se i što može planirati, ali i predvidjeti vezano uz visibilty aktivnosti EU-projekata.

Predavanje Vidljivost i promocija EU projekata organizacija civilnog društva održala je mag. marketinga Darija Božac Marjanović, vlasnica web portala Regional Express i asistentica na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli.

Drugi dio večeri bio je rezerviran za razgovor predstavnika medija te udruga i ustanova koje su pisale ili namjeravaju pisati projekte, a sudjelovali su:

- Patrizia Bosich, pročelnica Upravnog odjela za međunarodnu suradnju i europske poslove Istarske županije
- Helga Može Glavan, upraviteljica Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva
- Darija Božac Marjanović, mag. marketinga i vlasnica web portala Regional Express
- Jelena Vitasović, glavna urednica i članica Uprave TV Istre
- Tatjana Kaštelan, glavna urednica HRT Radio Pula
- Ivana Zečević, voditeljica ključnih kupaca u marketingu Glasa Istre Novine
- Denis Mikolić, direktor i glavni urednik programa TV Nova Pula.

Predavanje je otvorenog je tipa, namijenjeno udrugama, ustanovama, mjesnim odborima, jedinicama lokalne samouprave i drugim organizacijama koje imaju u planu pisati i prijavljivati EU-projekte.

Prisustvovanje na predavanju, koje je organizirala Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva u suradnji s Gradskom knjižnicom i čitaonicom Pula, bilo je potrebno potvrditi na mail: zaklada@civilnodrustvo-istra.hr.