Književna večer s Tatjanom Pokrajac-Papucci u Knjižnici Vodnjan

13.01.16. Događanja Knjižnica Vodnjan

Knjižnica Vodnjan započela je novu kalendarsku godinu i ujedno nastavila večernja druženja s istarskim pjesnikinjama i spisateljicama gostovanjem Tatjane Pokrajac-Papucci 13. siječnja 2016. 

I ovu je književnu večer u Vodnjanu moderirala Vanesa Begić.

U opuštenoj, prijateljskoj atmosferi Tatjana Pokrajac-Papucci predstavila je svoje doista raznovrsno stvaralaštvo: poeziju za odrasle na dijalektu i književnom jeziku, poeziju za djecu te crtice kojima svakog jutra oduševljava svoje Facebook prijatelje, sve začinjeno gostovanjem Milana Pačića, uz kojeg je publika i zapjevala.

Tatjana Pokrajac Papucci rođena je 1957. godine u Puli. Pjesme je objavljivala u dječjim časopisima i listovima za djecu (Smib, Zvrk, Tintilinić, Ružmarin, Radost), a neke od njih uvrštene su i u Moju početnicu, udžbenik za prvi razred. Njezina slikovnica Stonoga bosonoga (Ljubljana, 1994.) nagrađena je na tršćanskom međunarodnom književnom natječaju Riječi bez granica/Parole senza frontiere. Objavila je i knjige za djecu Mašta radi svašta, Zašto baš to i dvojezičnu Malu slikaricu. Živi u Rovinjskom Selu.