Predavanje o fibromijalgiji

13.03.14. Događanja Središnja knjižnica

Fibromijalgija je kronično oboljenje koje karakterizira bol u mišićima, vezivnom tkivu, ligamentima te umor i bol na različitim točkama u tijelu, a još uvijek joj se ne zna točan uzrok. Dr. Vlasta Urban Tripović pojasnila je što je fibromijalgija, koji su njezini simptomi te kako olakšati bolove, nakon čega su podijeljene brošure Lige protiv raka.

Važno je ne predati se – gledajte u budućnost, poručila je dr. Vlasta Urban Tripović na predavanju Sve me boli. Imam li fibromijalgiju? održanom u Središnjoj knjižnici 13. ožujka 2014.
Dr. Urban Tripović pojasnila je što je fibromijalgija, koji su njezini simptomi te kako olakšati bolove, nakon čega su podijeljene brošure Lige protiv raka.

Organizatori predavanja su Gradska knjižnica i čitaonica Pula, Hrvatska Liga protiv reumatizma, ogranak za Istarsku županiju, Grad Pula - Odsjek za socijalnu skrb i zdravstvo, Upravni odjel za društvene djelatnosti, socijalnu skrb i zdravstvenu zaštitu grada Poreča te Specijalistička fizijatrijsko-reumatološka ordinacija dr. Vlaste Urban Tripović.