Ženska večer uz dobru knjigu: predavanje o poslovnoj komunikaciji

31.03.16. Događanja Središnja knjižnica

Ženska večer uz dobru knjigu donijela je još jednu zanimljivu temu i gostovanje: 31. ožujka 2016. Gledis Šprah iz Glam Style studija predstavila je pravila poslovne komunikacije i sve što ta pravila uključuju.

Predavanje je obuhvatilo osnovna znanja i vještine koje su potrebne u svakodnevnoj poslovnoj komunikaciji: od osobnog poslovnog imidža, poslovnog odijevanja, verbalne i neverbalne komunikacije do protokolarnih aktivnosti, užanci, bontona te prezentacijskih vještina.

Ženske večeri uz dobru knjigu redovni su zajednički program Gradske knjižnice i čitaonice Pula i udruge Aktivna koji se održava posljednjeg četvrtka u mjesecu. Ove su večeri osmišljene kao niz predavanja za žene u svrhu njihova osnaživanja, a na svakom knjižničarke predlažu nekoliko naslova u kojima se obrađuje jednaka ili slična tematika. Žene puno čitaju, otvorenije su i sklonije stalnom učenju, prednjače u čitanju knjiga popularne psihologije i do sada se pokazalo da vole predavanja kojima će poboljšati svoj život. Stoga je jedan od ciljeva ovih večeri potaknuti žene da čitaju više, da promišljaju o određenim temama, zajedno prodiskutiraju i izraze svoje mišljenje ili pitaju što ih zanima. Ulaz na sva predavanja je slobodan.