Ženska večer uz dobru knjigu: Promjene – volimo li ih ili ih se plašimo?

29.09.16. Događanja Središnja knjižnica

Life i business coach Nataša Vrsaljko Alić bila je gošća još jedne Ženske večeri uz dobru knjigu u Središnjoj knjižnici: 29. rujna 2016. govorila je o promjenama, što se dešava s nama kad priželjkujemo promjenu, što nas sprječava da je napravimo i kako se nositi s njima.

U životu se stalno nešto mijenja, to je možda i najveća životna konstanta. Prilagoditi se promjenama koje nam se jednostavno dogode ili ih sami izazovemo - jedan je od životnih izazova.

Promjene mogu biti i izvor straha i izvor uzbuđenja. Straha od promjena, od onoga što mogu donijeti, od pogrešnih odluka. Uzbuđenja zbog promjena, zbog onoga što dobroga mogu donijeti, zbog nade koju nam daju. U svakom slučaju, dobar je osjećaj kad se promjena dogodi kao posljedica naše odluke i kada znamo da smo donijeli dobru odluku, najbolju moguću u tom trenutku.

Ženske večeri uz dobru knjigu redovni su program Gradske knjižnice i čitaonice Pule i udruge Aktivna koje se održavaju posljednjeg četvrtka u mjesecu u dvorani Središnje knjižnice s ciljem poticanjem žena na čitanje, poticanja na promišljanje i razgovor o ženama važnim temama te, u konačnici, njihovim osnaživanjem.

Ove večeri namijenjene su svima zainteresiranima, ulaz je slobodan ulaz.