Ženska večer uz dobru knjigu: odnos prema novcu

27.10.16. Događanja Središnja knjižnica

Kristina Bulešić bila je gošća Ženske večeri uz dobru knjigu na temu odnosa prema novcu 27. listopada 2016. u dvorani Središnje knjižnice.

Odnos novca i emocija, načine uspostavljanja i promjene odnosa s novcem, načine prepoznavanja, osvješćivanja i mijenjanja stava o novcu, naše spoznaje i metode pomoću kojih se one mijenjaju i još mnogo toga predstavila je Kristina Bulešić, koristeći osobne primjere.

Koji je vaš odnos prema novcu? Teško ga zarađujete? Mislite li da mnogo novca imaju samo mafijaši, korumpirani i zli ljudi? Smatrate li da je novac nešto prljavo i loše? Verujete da biste bili sretniji kad biste imali više novca?

Kristina Bulešić motivacijska je govornica s više od 10 godina iskustva u javnim nastupima, autorica hrvatskog bestsellera 10 DANA…putovanje koje mijenja život, Life coach, Heal Your Life trenerica po filozofiji Louise L.Hay, osnivačica Inspiracije, koja je izdavač Ho’oponopono knjiga na hrvatskom jeziku svjetski poznate Mabel Katz. Osoba koja je mnogo uložila i kontinuirano ulaže u svoj rast i razvoj te traga za unutarnjim mirom i zadovoljstvom. Inspirira i motivira druge da pronadju svoju strast i budu ono tko jesu. Završila je svjetski poznati program u San Diegu “Money and You” Međunarodne škole za poduzetnike (Excellerated Business School for Entrepreneurs).