Edukacija korisnika i organizirani posjeti Knjižnici

Odjel za djecu i mlade

Na odjelu se redovito organiziraju posjeti Knjižnici i radionice za djecu predškolske i školske dobi u suradnji sa školama i vrtićima kao i prigodne radionice za djecu i roditelje.
Sve potrebne informacije o terminima programa, posjeta i radionica možete zatražiti putem e-pošte, telefona ili izravno na odjelu za djecu i mlade: 

Tel. 052 300 405 

E-mail: djecji.odjel@gkc-pula.hr

Odjel beletristike

Organizirani posjeti učenika uz stručno vodstvo kroz Knjižnicu najučestaliji su oblik edukacije o knjižničnih uslugama, knjižničnom fondu, uvjetima i korištenju knjižnice. Informacije o organiziranim posjetima učenika viših razreda osnovne škole, učenika srednjih škola i studenata možete dobiti putem e-pošte, telefona ili izravno na odjelu beletristike:

Tel. 052 300 406

E-mail: beletristika@gkc-pula.hr

Općeznanstveni odjel

Za učenike i studente Knjižnica provodi tematske radionice za razvijanje i unapređenje informacijske pismenosti, poučavanje za samostalno pretraživanje građe i pronalaženje potrebnih informacija i radionice o zavičajnoj povijesti i kulturi. Sadržaj edukacijskih radionica moguće je prilagoditi potrebama nastavnih programa. Sve informacije o terminima stručnih edukacija možete zatražiti putem e-maila, telefona ili izravno na općeznanstvenom odjelu:

Tel. 052 300 408 ; 300 402

E-mail: gkc@gkc-pula.hr