Siete indecisi su quale sarà la vostra prossima lettura? Scoprite quali sono le ultime novità in biblioteca e scegliete tra narrativa, saggistica, testi di divulgazione, libri per bambini o fumetti. 

Non sapete cosa leggere o come scegliere il libro adatto a voi? Scoprite quali sono le opinioni degli utenti e le proposte dei bibliotecari!

Seguiteci nel mondo dei libri per ragazzi. Storie nuove e fantastiche avventure vi aspettano!

Radionica Plešem, pišem, oblikujem

U organizaciji Škole za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula, u sklopu Festivala znanosti, 14. svibnja 2021. u virtualnoj dvorani Knjižnice - na platformi Zoom održana je radionica Plešem, pišem, oblikujem.

Radionicu su održale dvije učenice 4. a razreda (smjer hotelijersko-turistički tehničar), ...

Di più »

Predavanje "Umjetnost je generator razvoja kulture znanosti"

U sklopu programa Festivala znanosti doc. art. dr. phil. Aleksandra Rotar održala je predavanje Umjetnost je generator razvoja kulture znanosti u srijedu, 12. prosinca 2021. u dvorani Središnje knjižnice.

Predavanje se temeljilo na kreativnosti umjetnika koji su izumili nove načine likovnog ...

Di più »

Online predavanje o proljetnom čišćenju organizma

Ines Bonazza održala je 4. svibnja 2021. online predavanje na temu proljetnog čišćenja organizma i detoksikacije jetre koja je odgovorna za više od 400 vitalnih funkcija u našem organizmu.

Predavanje je održano na platformi Zoom. Snimak predavanja dostupan je na YouTube ...

Di più »

Piccoli terremoti u gostima

U povodu obilježavanja Dana grada Pule 30. travnja 2021. na Dječjem odjelu je gostovala udruga Piccoli terremoti i ispričali nam priču o jednom leptiriću iz Šijanske šume Una farfalla a pola.

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju i epidemiološke mjere, ...

Di più »