Siete indecisi su quale sarà la vostra prossima lettura? Scoprite quali sono le ultime novità in biblioteca e scegliete tra narrativa, saggistica, testi di divulgazione, libri per bambini o fumetti. 

Non sapete cosa leggere o come scegliere il libro adatto a voi? Scoprite quali sono le opinioni degli utenti e le proposte dei bibliotecari!

Seguiteci nel mondo dei libri per ragazzi. Storie nuove e fantastiche avventure vi aspettano!

Međunarodni dan žena u Čitaonici

U Čitaonici Kluba umirovljenika Pula  6. ožujka 2020. prigodnim programom obilježen je Međunarodni dan žena. Ovogodišnje druženje ženama u čast uveličali su učenici Osnovne škole Vidikovac, u pratnji školske knjižničarke Branke Mamula i učitaljica Gordane Zahtila i Aide Dražić.

Program je ...

Di più »

Predavanje "Aromaterapija - sigurna uporaba eteričnih ulja"

Uporaba eteričnih ulja je u porastu. Često možemo naići na uvjerenja da su eterična ulja prirodnog porijekla te ne mogu imati štetna djelovanja. Je li stvarno tako?

Marija Kolarović, mag.pharm gostovala je 5. ožujka 2020. u Središnjoj knjižnici te kroz predavanje ...

Di più »

Izložba "Mikrosvijet"

Izložba radova nastalih tijekom ocjenske nastave studenata i studentica Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli u Osnovnoj školi Kaštanjer - nazvana Mikrosvijet - otvorena je u Središnjoj knjižnici 3. ožujka 2020. U projektu su uz ...

Di più »

Edukacija o natječajima dostupnima za udruge u 2020.

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva Istra održala je  2. ožujka 2020. u Središnjoj knjižnici edukaciju o natječajima dostupnima za udruge.

Cilj edukacije bio je informirati udruge o mogućnostima apliciranja na natječaje u svrhu povlačenja financijskih sredstava iz ...

Di più »