Mjesečni susreti polaznika radionice Smiješak

30.10.14. Notizie Središnja knjižnica

Radionica Smiješak je savjetovalište za roditelje i igraonica koja svoje aktivnosti provodi u prostorima mjesnih odbora Monte Zaro, Stoja i Kaštanjer. Jednom mjesečno za polaznike svih radionica u Središnjoj knjižnici organizirani su zajednički susreti - i to svake prve srijede u mjesecu od 17 do 18 sati. 

Radionica Smiješak usmjerena je roditeljima i djeci svih uzrasta, iako je veći dio aktivnosti namijenjen djeci od 0 do 3 godine, s ciljem poboljšanja kvalitete odgoja i prevencije mogućih odgojnih problema s kojima se danas sve više susreću roditelji. Cilj radionica je poticanje dječjeg interesa za kulturu, glazbu i umjetnost, kao i poticanje mašte, kreativnosti, prijateljstva, razumijevanja i suosjećajnosti. Radionice čine tri skupine aktivnosti: zajedničke radionice i igraonice za djecu i roditelje (zajedno u igri roditelj i dijete), pričaonica i igre u svrhu bogaćenja rječnika i govornog izraza za sve dječje uzraste, scensko oživljavanje dječjih pripovijetki, bajki i igrokaza te glazbene igraonice (glazba i pokret, samostalno muziciranje).

Susretima u Središnjoj knjižnici namijenjeni su svima, no potrebno je prijaviti se voditeljima radionica. Više informacija i prijaviti se na radionice možete na: silva.pavic@yahoo.com ili Facebook stranicu radionice.