Edukacija o pisanju projektnih prijedloga

05.02.15. Notizie Središnja knjižnica

Udruga Art studio iz Pule poziva zainteresirane organizacije civilnog društva da se prijave na besplatnu edukaciju o pisanju prijedloga projekata za prijavu na Europski socijalni fond koja će se održati u dvorani Središnje knjižnice.

Edukacija je namijenjena djelatnicima i volonterima organizacija civilnog društva koje provode aktivnosti za opću populaciju te koje skrbe o osobama s invaliditetom s područja Pule i okolnih općina te će biti održana u dva modula:

  • 1. modul: od 12. do 14. veljače 2015.
  • 2. modul: od 24. do 26. veljače 2015.

Edukatori su Zvijezdana Schulz Vugrin, Igor Bajok i Tamara Fabac iz riječke udruge SMART.

Polaznici edukacije naučit će osnovne korake planiranja i pisanja kvalitetnog prijedloga projekta prema projektnoj dokumentaciji. Vježbanjem pisanja projekata unaprijedit će vještine iz područja pisanja projektnih prijedloga koje će moći koristiti u radu svojih organizacija. Ujedno će steći i osnovne informacije o svim administrativnim zahtjevima pri predaji i izradi projektnog prijedloga koja će prevenirati najčešće propuste i pogreške koje organizacije naprave prilikom pripreme i predaje projekta na natječaje EU-a.

Broj polaznika je ograničen, a prijave se primaju do 10. veljače 2015. slanjem prijavnog obrasca na e-mail: info@artstudio-pula.hr.