Predstavljen projekt Lokalni program za mlade grada Pule

16.11.15. Notizie Središnja knjižnica

Dan otvorenih vrata projekta Grada Pule Lokalni program za mlade grada Pule održan je u dvorani Središnje knjižnice 17. studenog 2015. Tom je prilikom detaljno predstavljen projekt, nakon čega je održana rasprava Kome treba lokalni program za mlade?

Okupljene srednjoškolce i studente pozdravio je gradonačelnik Boris Miletić, a u programu su kao panelisti sudjelovale: Jasmina Nina Kamber, pročelnica Upravnog odjela za kulturu Grada Pule,Vlasta Vujačić, voditeljica projekta u partnerskoj organizaciji za mlade Udruzi ZUM, Kristina Rabar, članica Savjeta mladih Grada Pule, Kristina Afrić Rakitovac, docentica na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ Sveučilišta u Puli, i Nada Katić, tajnica udruge mladih i diplomiranih studenata Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“. Diskusiju je moderirala Ana Žužić, direktorica tvrtke Projektna kutija d.o.o.

Cilj projekta Lokalni program za mlade grada Pule jest izraditi održivu lokalnu strategiju za mlade utemeljenu na postojećim potrebama mladih u lokalnoj zajednici. Više o projektu i aktivnostima možete pročitati na stranicama Grada Pule i udruge ZUM.

Projekt Lokalni program za mlade grada Pule sufinanciran je sredstvima programa Europske unije Erasmus+, Ministarstva socijalne politike i mladih i Grada Pule.