Gradska knjižnica i čitaonica Pula i Politehnika Pula – Visoka tehničko-poslovna škola potpisale Sporazum o suradnji

19.10.16. Notizie

Gradska knjižnica i čitaonica Pula i Politehnika Pula – Visoka tehničko-poslovna škola potpisale su 19. listopada 2016. godine Sporazum o međusobnoj suradnji.

Sporazum su u povodu obilježavanja manifestacije „Mjesec hrvatske knjige 2016.“ u prostorima Politehnike Pula potpisali ravnateljica Gradske knjižnice i čitaonice Pula Nela Načinović, dipl. knjiž., i dekan Politehnike Pula – Visoke tehničko-poslovne škole mr.sc. Davor Mišković.

Ciljevi zajedničke suradnje Gradske knjižnice i čitaonice Pula i Politehnike Pula su promocija novih knjiga predmetne tematike, organiziranje izložbi, javnih predavanja stručnih predavača i zajedničkih programa iz područja industrije, proizvodnje, gospodarskog razvoja Istre te tehničkog znanja, menadžmenta, informatike i kulture.

Ovaj Sporazum potpisan je s namjerom poticanja građana Pule i Istre na promišljanje o određenim temama i poticanje čitanja, kao i usvajanje novih znanja iz raznih tematskih područja.

Potpisnici su izrazili zadovoljstvo činjenicom što je na ovaj način dogovorena buduća zajednička, međusektorska suradnja.