Pretraži katalog knjižnice ili web stranicu

Novosti

Obavijest korisnicima

Cijenjeni korisnici, zahvaljujemo vam na iznimnom odazivu akciji 60 godina čitamo zajedno – 60 novih članarina darujemo koju smo organizirali u povodu obilježavanja 60 godina Gradske knjižnice, 40 godina Knjižnice Veruda i 60 godina Dječje knjižnice. Svečarsku, 2017. godinu obilježili smo brojnim druženjima s knjigama i uz knjigu, zanimljivim izložbama, predavanjima na razne teme, veselim radionicama, uživajući u predivnoj glazbi…

Slijedom velikog interesa i ispunjenja planiranog broja novoupisanih u sklopu akcije, u Središnjoj knjižnici, Knjižnici Veruda i Dječjoj knjižnici akcija se zaključuje 13. siječnja 2018. Slobodnih mjesta za upis ostalo je još u ograncima Knjižnica Vodnjan i Knjižnica Žminj, i to do ispunjenja planirane brojke novoupisanih ili zaključenja akcije 20. siječnja.

Podsjećamo vas i da pravo korištenja usluga u svim ograncima ostvarujete upisom u jednu od pet knjižnica u mreži Gradske knjižnice i čitaonice Pula: Središnja knjižnica, Dječja knjižnica, Knjižnica Veruda, Knjižnica Vodnjan i Knjižnica Žminj.

Pozivamo sve članove - stare, nove, buduće – da budu dio naših programa, uživaju u novim naslovima…

60 godina čitali smo zajedno – čitajmo zajedno i dalje!

PODIJELI: