Novosti

Poštovani korisnici, u subotu, 15. travnja 2017. svi ogranci Gradske knjižnice i čitaonice Pula za rad s korisnicima bit će otvorene do 11 sati.Želimo vam sretan Uskrs i ugodne blagdane.

Pročitajte cijelu novost »

Obavještavamo korisnike da će Knjižnica Vodnjan biti zatvorena od 6. do 15. travnja 2017.Pozivamo vas da knjižnične usluge koristite u ostalim ograncima Gradske knjižnice i čitaonice Pula.Zahvaljujemo na razumijevanju.

Pročitajte cijelu novost »

Deseto izdanje Monte Librića, najvećeg festivala dječje knjige u Hrvatskoj, održat će se od 24. do 30. travnja 2017. u pulskoj Zajednici Talijana, popularnom Circolu. Programski dio Festivala usmjeren je lutki i lutkarstvu, a tema je nazvana Lutka i ja, 2+2, odnosno Libri e burattini, sempre vicini, kako glasi njegova ...

Pročitajte cijelu novost »

Stručno predavanje prof. dr. sc. Radovana Vrane koje je bilo najvljeno za petak, 7. travnja 2017. u 9 sati u dvorani Središnje knjižnice odgađa se zbog bolesti.Novi termin održavanja predavanja Uporabljivost – temelj izgradnje mrežnih mjesta bit će uskoro objavljen na našim internetskim stranicama.Zahvaljujemo na razumijevanju.

Pročitajte cijelu novost »

Međunarodni dan dječje knjige obilježava se svake godine na rođendan Hansa Christiana Andersena - 2. travnja - kako bi se istaknula važnost dječje knjige te potaknula i razvila ljubav prema čitanju.

Pročitajte cijelu novost »