Pretraži katalog knjižnice ili web stranicu

Novosti

Talijanska digitalna knjižnica u Istri - Biblioteca digitale italiana in Istria dostupna svima

Svi ogranci Knjižnice privremeno su zatvoreni za rad s korisnicima, no i dalje čitamo - i to online!

Slijedom izvanrednih mjera uzrokovanih pandemijom koronavirusa, Knjižnica omogućuje aktivaciju korisničkog računa za korištenje usluge Talijanska digitalna knjižnica u Istri - Biblioteca digitale italiana in Istria svim članovima Knjižnice, ali i svim budućim članovima (zainteresiranim građanima koji još nisu uplatili članarinu ili obnovili članstvo), koje pozivamo da i ubuduće čitaju te se učlane u Knjižnicu.

Talijanska digitalna knjižnica u Istri korisnicima uz e-knjige nudi audioknjige te brojne dnevne tiskovine i periodične publikacije na raznim svjetskim jezicima. Između ostalih, trenutno je dostupno 8 tiskovina na hrvatskom, 115 na talijanskom, 3021 na engleskom te 373 na njemačkom jeziku. Ova digitalna platforma omogućuje i pristup brojnim bazama podataka, nudi karte, tečajeve za online učenje, videouratke, aplikacije i videoigre.

Za aktivaciju pristupa usluzi Talijanske digitalne knjižnice u Istri potrebno je slijediti upute koje se nalaze u rubrici Digitani izvori.

Projekt Talijanske digitalne knjižnice u Istri – Biblioteca digitale italiana in Istria provodi se od 2014. godine u suradnji s partnerima iz Slovenije i Italije.

Galerija fotografija

PODIJELI: