Pretraži katalog knjižnice ili web stranicu

Novosti

Od ponedjeljka otvorena Središnja knjižnica

Sukladno odluci Vlade RH Središnja knjižnica se za korisnike otvara 27. travnja 2020. uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera te Smjernica za rad s korisnicima i građom u Gradskoj knjižnici i čitaonici Pula.

Za korisnike će biti otvorena Središnja knjižnica, gdje će se pružati samo najosnovnije knjižnične usluge prema prilagođenom radnom vremenu.

Prilagođeno radno vrijeme Središnja knjižnice:

  • ponedjeljak - petak: 9 - 12 sati / 13 - 17 sati
  • subota: 9 - 13 sati.

Pročitaj više: Vodič za korisnike o mjerama za suzbijanje širenja zaraze koronavirusom u prostoru Središnje knjižnice

________________________

Knjižnica Veruda, Dječja knjižnica i Čitaonica kluba umirovljenika Pula do daljnjeg su zatvorene za rad s korisnicima. Pozivamo vas da knjige posuđene u Knjižnici Veruda i Dječjoj knjižnici vratite u Središnju knjižnicu.

U Knjižnici Vodnjan i Knjižnici Žminj posuditi i vratiti knjižničnu građu moći ćete isključivo uz unaprijed dogovoreni termin o preuzimanju građe. Termin možete dogovoriti telefonom ili e-mailom:

  • Knjižnica Vodnjan: tel. 512 572 / e-mail: vodnjan@gkc-pula.hr
  • Knjižnica Žminj: tel. 846 142 / e-mail: zminj@gkc-pula.hr

_________________________

Podsjećamo vas da je rok posudbe knjižnične građe koju je trebalo vratiti nakon 10. ožujka 2020. produžen do 31. svibnja 2020.

Zbog brige za vlastito zdravlje te zdravlje vaših i naših obitelji, molimo vas za razumijevanje i prihvaćanje smjernica za rad s korisnicima i građom.

PODIJELI: