Trebate li odabrati sljedeću knjigu za čitanje? Ovdje možete istražiti što je novo u našem fondu u rasponu od lijepe književnosti i stripa do publicistike i stručne literature.

Pitate se što čitati? Ili što čitati na određenu temu? Pogledajte što preporučuju korisnici i knjižničari!

Tišina
Becca Fitzpatrick
Sofija Prva
Catherine Hapka
Zog i leteći liječnici
Julia Donaldson

Zavi(k)čajne teme s Borisom Domagoj Biletićem u Knjižnici Žminj

U Tjednu istarskih knjižnica, koji organizira Društvo bibliotekara Istre, gostuje Boris Domagoj Biletić. Ovo književno druženje nazvano Zavi(k)čajne teme bit će održano u petak, 24. rujna 2021. u 19 sati, uz poštovanje epidemioloških mjera.

Boris Domagoj Biletić (Pula, 1957.), hrvatski ...

Više »

Eric Ušić - gost Knjižnice Vodnjan

I Knjižnica Vodnjan uključena je u Tjedan istarskih knjižnica koji od 20. do 24. rujna organizira Društvo bibliotekara Istre u svim narodnim knjižnicama naše županije i Sveučilišnoj knjižnici u Puli.

Gost Knjižnice Vodnjan je Eric Ušić koji će u četvrtak, ...

Više »

IntegralEdu o obrazovanju u inozemstvu

Tim obrazovne agencije IntegralEdu u društvu predstavnika s danskog i nizozemskog sveučilišta 23. rujna posjetit će Pulu te u Središnjoj knjižnici kroz prezentacije i besplatne konzultacije zainteresiranim učenicima i njihovim roditeljima pružiti sve informacije o obrazovanju u inozemstvu.

Raspored prezentacija:

17:00-17:20 ...

Više »

Svijet kao riječ - razgovor s književnikom Igorom Grbićem

Program 3. Tjedna istarskih knjižnica 20. rujna 2021. otvoren je književnim susretom u Središnjoj knjižnici, razgovorom s književnikom Igorom Grbićem Svijet kao riječ

U programu uz autora sudjelovali su teoretičar književnosti doc. dr. sc. Matija Jelača i književnik Omer ...

Više »