Budin mozak
Rick Hanson
Patria
Fernando Aramburu
Predaja ljubavi
Johanna Lindsey

Trebate li odabrati sljedeću knjigu za čitanje? Ovdje možete istražiti što je novo u našem fondu u rasponu od lijepe književnosti i stripa do publicistike i stručne literature.

Pitate se što čitati? Ili što čitati na određenu temu? Pogledajte što preporučuju korisnici i knjižničari!

3. FLIT: U razredu s autorom - Enrico Galiano

U posljednjem danu druženja s talijanskim književnicima i knjigama za mlade na 3. Festivalu talijanske književnosti - Festival della letteratura italiana - u našoj virtualnoj dvorani 22. listopada 2021. ugostili smo pisca Enrica Galiana.

S autorom su se uživo, koristeći platformu ...

Više »

Passaparola - knjige koje ste odabrali vi

Potaknuti lanjskim uspjehom natječaja Passaparola – knjige koje ste odabrali vi, nagradnog natječaja koji je održan u sklopu 3. Festivala talijanske književnosti - Festival della letteratura italiana, odlučili smo da ćemo i ove godine nagraditi najbolje recenzije knjiga koje su ...

Više »

Vježbe čitanja za učenike drugog razreda osnovne škole

Za učenike drugog razreda osnovne škole koji imaju poteškoća u čitanju Dječji odjel Središnje knjižnice u Mjesecu hrvatske knjige započinje s radionicom Vježbe čitanja.

Održavat će se četvrtkom u 17 sati. Prva radionica bit će održana 21. listopada 2021.

Provođenje radionica ...

Više »

Otvorena izložba Putovanje u Italiju / Viaggio in Italia

U Središnjoj knjižnici 20. listopada 2021. otvorena je izložba Putovanje po Italiji / Viaggio in Italia, koja u Puli gostuje zahvaljujući suradnji s Talijanskim institutom za kulturu – Istituto Italiano di Cultura.

Izložba se sastoji od dvadeset ilustriranih panela koji prikazuju ...

Više »