Trebate li odabrati sljedeću knjigu za čitanje? Ovdje možete istražiti što je novo u našem fondu u rasponu od lijepe književnosti i stripa do publicistike i stručne literature.

Pitate se što čitati? Ili što čitati na određenu temu? Pogledajte što preporučuju korisnici i knjižničari!

Dan ružičastih majica: U boji emocije

Dan ružičastih majica program je prevencije vršnjačkog nasilja i pomaganja zajednici u međusobnom razumijevanju. Obilježava se diljem svijeta zadnje srijede u veljači, a sve je počelo djelovanjem samih učenika u jednoj školi koji su solidarno podržali kolegu noseći ružičaste majice. ...

Više »

14. Tjedan psihologije u Istri: Otpuštanjem starog zakorači u puninu života

Online interaktivno predavanje Otpuštanjem starog zakorači u puninu života održat će na platformi Zoom u četvrtak, 18. veljače 2021. Sanja Ivanušević, mag. psych., terapeutkinja igrom i Sanja Subotić, mag. psych, NLP master.

Kakve veze ima otpuštanje starih knjiga i odjeće, prenatrpanih ...

Više »

Izložba radova učenika OŠ Centar

Veljača je poznat kao mjesec ljubavi, ali i veselja i karnevalskog šarenila.

Učenici 1.a, 1.b, 2.b, 3.a i 3.b razreda Osnovne škole Centar oslikali su veljaču i osmislili izložbu uz pomoć svojih učiteljica i školske knjižničarke.

Radove možete razgledati u izlozima ...

Više »

Izložba Mikrosvijet šume

U Središnjoj knjižnici postavljena je 20. siječnja 2021. izložba Mikrosvijet šume.

Izložbom je predstavljen dio likovnih djela učenika Osnovne škole Kaštanjer Pula, rezultat njihove suradnje sa studenticama i studentima 5. godine Učiteljskog smjera Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti Sveučilišta Jurja ...

Više »