Ubuntu kontribucionizam
Michael Tellinger
Mudrost joge
Stephen Cope

Trebate li odabrati sljedeću knjigu za čitanje? Ovdje možete istražiti što je novo u našem fondu u rasponu od lijepe književnosti i stripa do publicistike i stručne literature.

Slobodna duša
Michael A. Singer
Sveti trokuti
Vitomir Belaj i Juraj Belaj

Pitate se što čitati? Ili što čitati na određenu temu? Pogledajte što preporučuju korisnici i knjižničari!

iBiblos

knjige na mreži

Saznaj više na www.ibiblos.com ili u gradskoj knjižnici

Međunarodni dan žena u Čitaonici

U Čitaonici Kluba umirovljenika Pula  6. ožujka 2020. prigodnim programom obilježen je Međunarodni dan žena. Ovogodišnje druženje ženama u čast uveličali su učenici Osnovne škole Vidikovac, u pratnji školske knjižničarke Branke Mamula i učitaljica Gordane Zahtila i Aide Dražić.

Program je ...

Više »

Predavanje "Aromaterapija - sigurna uporaba eteričnih ulja"

Uporaba eteričnih ulja je u porastu. Često možemo naići na uvjerenja da su eterična ulja prirodnog porijekla te ne mogu imati štetna djelovanja. Je li stvarno tako?

Marija Kolarović, mag.pharm gostovala je 5. ožujka 2020. u Središnjoj knjižnici te kroz predavanje ...

Više »

Izložba "Mikrosvijet"

Izložba radova nastalih tijekom ocjenske nastave studenata i studentica Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli u Osnovnoj školi Kaštanjer - nazvana Mikrosvijet - otvorena je u Središnjoj knjižnici 3. ožujka 2020. U projektu su uz ...

Više »

Edukacija o natječajima dostupnima za udruge u 2020.

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva Istra održala je  2. ožujka 2020. u Središnjoj knjižnici edukaciju o natječajima dostupnima za udruge.

Cilj edukacije bio je informirati udruge o mogućnostima apliciranja na natječaje u svrhu povlačenja financijskih sredstava iz ...

Više »