Novosti

Pozivamo vas da se uključite u akciju prikupljanja slikovnica u povodu Međunarodnog dana darivanja knjiga koja se održava pod geslom "Svoju knjigu daruj i tuđe srce obraduj".

Pročitajte cijelu novost »

Za učenike prvog i drugog razreda osnovne škole koji imaju poteškoća u čitanju Dječji odjel i ove godine organizira vježbe čitanja.

Pročitajte cijelu novost »

Pozivamo zainteresirane umirovljenike da se priključite u formiranje i rad zbora Čitaonice kluba umirovljenika Pula koji će voditi dirigentica Vlada Možè.

Pročitajte cijelu novost »

Cijenjeni korisnici, zbog bolesti djelatnice Knjižnica Vodnjan će biti zatvorena od 30. prosinca 2019. do 4. siječnja 2020. godine.Pozivamo vas da knjižnice usluge koristite u ostalim ograncima Gradske knjižnice i čitaonice Pula.Zahvaljujemo na razumijevanju.

Pročitajte cijelu novost »

Svečanim je programom  20. prosinca 2019.obilježena 70. godišnjica Sveučilišne knjižnice Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli.Tom su prigodom dodijeljene i zahvale pojedincima i ustanovama s kojima knjižnica surađuje, među kojima je i Gradska knjižnica i čitaonica Pula, te je postavljena izložba starih knjiga koja se moći razgledati do 13. siječnja 2020.

Pročitajte cijelu novost »