Novosti

S početkom nove školske godine i Dječja knjižnica otvara svoja vrata svim školarcima i predškolcima.Od ponedjeljka, 7. rujna 2020. u Smareglinoj 2 posudite slikovnicu, zbirku pripovijetki, bajki ili poezije, strip, prvu ovogodišnju lektiru, dječju enciklopediju ili rječnik. Mnoštvo knjiga na policama nestrpljivo čeka svoje čitatelje da zajedno zaplove u nove ...

Pročitajte cijelu novost »

Voliš čitati i natjecati se? - Postani ljetni najčitatelj!Dječji odjel Središnje knjižnice i ovog ljeta organizira natjecanje Ljetni najčitatelj.Pozivamo sve predškolce, učenike osnovnih i srednjih škola, knjigoljupce i oni koju tu ljubav tek otkrivaju, da se uključe u natjecanje koje će trajati od 6. srpnja do 31. kolovoza 2020.Da biste ...

Pročitajte cijelu novost »

Obavještavamo korisnike da će Knjižnica Veruda od 3. do 9. srpnja 2020. biti zatvorena.Pozivamo vas da knjižnične usluge u tom razdoblju koristite u Središnjoj knjižnici.Zahvaljujemo na razumijevanju.

Pročitajte cijelu novost »

U razdoblju od 6. srpnja do 29. kolovoza 2020. Središnja knjižnica, Knjižnica Veruda, Knjižnica Vodnjan i Knjižnica Žminj radit će prema ljetnom radnom vremenu.

Pročitajte cijelu novost »

Cijenjeni korisnici, Knjižnica Vodnjan neće raditi 12. lipnja 2020. godine.Pozivamo vas da knjižnice usluge koristite u ostalim ograncima Gradske knjižnice i čitaonice Pula.Zahvaljujemo na razumijevanju.

Pročitajte cijelu novost »