Pretraži katalog knjižnice ili web stranicu

Arhiva događanja

Odrasli

Riječi za zdravlje: Dani narcisa i interaktivni kviz "Ti biraš"

U dvorani Gradske knjižnice i čitaonice Pula u sklopu ovogodišnjeg bogatog programa Dani narcisa, koji organizira klub Gea Pula, u četvrtak, 14. ožujka 2024. održat će se interaktivna radionica - kviz Ti biraš.

Program, koji počinje u 18 sati, vodit će Štefanija Prosenjak Žumbar, psihoterapeutiknja kluba Gea, te je tema mjesečnog programa knjižnice . 

Ulaz je slobodan.

Klub Gea Pula pruža podršku osobama koje se suočavaju s onkološkim izazovima. pružajući savjete stručnjaka iz različitih područja, uključujući iskusne savjetnike za borbu s bolešću, psihoterapeute za emocionalnu podršku te nutricioniste za pravilnu prehranu. Dane narcisa Gea organizira s ciljem podizanja svijesti o važnosti prevencije i ranom otkrivanju raka dojke te vođenju brige o vlastitom zdravlju.

Riječi za zdravlje novi je redovni program Knjižnice koji objedinjava susrete, savjetovanja, predavanja i predstavljanja knjiga organizirane u suradnji sa zdravstvenim stručnjacima. Namjera je da se program kreira ovisno o iskazanim interesima i potrebama korisnika te mu je cilj predstaviti i upoznati naše sugrađane sa širokim spektrom tema iz područja zdravlja i medicine te uz stručno zdravstveno osoblje pružiti korisne zdravstvene informacije.

PODIJELI: