Pretraži katalog knjižnice ili web stranicu

Događanja

Djeca

Subotom u knjižnici: Dom usred šume - obilježavamo Međunarodni dan obitelji

Međunarodni dan obitelji, koji se obilježava svake godine 15. svibnja, posvećen je promicanju svijesti o važnosti obitelji. Obitelj je mjesto gdje se uče temeljne životne vještine, razvijaju socijalne kompetencije te stvara emocionalna sigurnost. Kroz obiteljske interakcije, djeca uče o odgovornosti, empatiji, poštovanju i međusobnoj solidarnosti, što ih priprema za izazove koje će susresti u široj zajednici.

Subotnja radionica - 18. svibnja 2024. - na Odjelu za djecu i mlade posvećena je upravo snazi obiteljske ljubavi, zajedništva i neodustajanja, a inspirirana je prekrasnom slikovnicom Dom usred šume koja nas vodi kroz emotivnu i inspirativnu priču o obitelji koja se suočava s izazovima u teškim vremenima, ali pronalazi snagu ljubavi, ustrajnosti i požrtvovnosti. Kroz priču o šestogodišnjoj djevojčici i njezinoj obitelji, svjedočimo kako se negostoljubivo mjesto pretvara u topao dom pun ljubavi.

Prigrlite obiteljske vrijednosti s nama i pridružite se ovoj posebnoj radionici koja slavi ljubav, podršku i zajedništvo.

Radionice Subotom u knjižnici počinju u 11 sati te su namijenjene djeci predškolskog i mlađeg školskog uzrasta.

Informacije i prijave:
•   osobno na Odjelu za djecu i mlade
•   djecji.odjel@gkc-pula.hr
•   052 300 405

PODIJELI: