Od ponedjeljka otvorena Središnja knjižnica

24.04.20. Novosti

Radno vrijeme Središnje knjižnice od ponedjeljka do petka bit će dvokratno, od 9 do 12 sati i od 13 do 17 sati. Subotom Knjižnica će biti otvorena od 9 do 13 sati.

Sukladno odluci Vlade RH Središnja knjižnica se za korisnike otvara 27. travnja 2020. uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera te Smjernica za rad s korisnicima i građom u Gradskoj knjižnici i čitaonici Pula.

Za korisnike će biti otvorena Središnja knjižnica, gdje će se pružati samo najosnovnije knjižnične usluge prema prilagođenom radnom vremenu.

Prilagođeno radno vrijeme Središnja knjižnice:

  • ponedjeljak - petak: 9 - 12 sati / 13 - 17 sati
  • subota: 9 - 13 sati.

Pročitaj više: Vodič za korisnike o mjerama za suzbijanje širenja zaraze koronavirusom u prostoru Središnje knjižnice

________________________

Knjižnica Veruda, Dječja knjižnica i Čitaonica kluba umirovljenika Pula do daljnjeg su zatvorene za rad s korisnicima. Pozivamo vas da knjige posuđene u Knjižnici Veruda i Dječjoj knjižnici vratite u Središnju knjižnicu.

U Knjižnici Vodnjan i Knjižnici Žminj posuditi i vratiti knjižničnu građu moći ćete isključivo uz unaprijed dogovoreni termin o preuzimanju građe. Termin možete dogovoriti telefonom ili e-mailom:

  • Knjižnica Vodnjan: tel. 512 572 / e-mail: vodnjan@gkc-pula.hr
  • Knjižnica Žminj: tel. 846 142 / e-mail: zminj@gkc-pula.hr

_________________________

Podsjećamo vas da je rok posudbe knjižnične građe koju je trebalo vratiti nakon 10. ožujka 2020. produžen do 31. svibnja 2020.

Zbog brige za vlastito zdravlje te zdravlje vaših i naših obitelji, molimo vas za razumijevanje i prihvaćanje smjernica za rad s korisnicima i građom.